Naprapat og muskelterapeut

NAPRAPATI, MASSASJE, MUSKELBEHANDLING OG MAMMAMAGE KONSULTASJONER
Hos naprapaten i Optimal Bevegelse kan du få naprapatbehandling, effektiv og dyp massasje eller hjelp og oppfølging av magemuskulaturen etter svangerskap og fødsel.


Lise Karine Hofstad

Lise Karine Hofstad


HVA ER NAPRAPATI?
Naprapati er en behandlingsform innenfor manuell medisin. Det grunnleggende i naprapatien er å finne årsaken bak smerter og plager. Kroppen og bevegelsesapparatet er bygget opp av muskler, ledd, bindevev og nervesystemet. Om samspillet mellom disse komponentene ikke fungerer optimalt kan det resultere i lidelser som overbelastning, smerter og skader. Ved skader og smerter er det viktig at vi jobber for å få disse systemene til å jobbe optimalt igjen. Naprapaten jobber etter dette helhetssynet og kombinerer flere typer behandlingsteknikker der vi påvirker hele bevegelsesapparatet tilpasset hvert enkelt individ og problemstilling. Vi jobber med plager og smerter som er akutt, kronisk eller med deg som ønsker en forebyggende behandling.

NAPRAPATEN UTFØRER OGSÅ RENE MASSASJETIMER OG MAMMAMAGE KONSULTASJONER OM DETTE ER ØNSKELIG.

Naprapat Lise Karine har egen hjemmeside der du kan lese om behandlingen og hva hun kan hjelpe deg med: optimalbevegelse.no. Time bestilles enklest på 941 48 839 eller via naprapatens egen nettbooking.