Tannbleking

Vi bruker helt ny kosmetisk tannblekings teknologi. Kom og opplev en mild og effektiv behandling. Tannblekingen inneholder kun 0,1% peroksid, sterkere enn dette skal håndteres av tannlege. Godkjent av mattilsynet.


Solveig Undheim

Solveig Undheim


Hvordan fungerer Beauty Smile?
Beauty Smile gelen blir aktivert av LED lyset og starter en kjemisk prosess der de fargede molekylene oksideres og nedbrytes. Behandlingen tar under 1 time.

Når bør jeg ikke få en tannbleking?
Beauty Smile gelen har ingen bivirkninger, men gravide og ammende, samt pasienter i kjemoterapi må ikke behandles. Har du hull i tennene og/eller tannstein anbefaler vi at dette behandles av tannlege først, for å få et best mulig resultat av tannblekingen.

Hva skal man være oppmerksom på etter behandlingen?
Den første timen etter behandlingen må man hverken spise eller drikke (kun vann).
Røyking er heller ikke tillatt. Tennene er mottakelige overfor fargestoffer de første 48 timene etter behandlingen. Man bør derfor unngå fargeholdige matvarer og fargeholdige drikkevarer samt tobakk i denne perioden.
Hvis man ikke overholder dette , kan resultatet av blekingen forverres vesentlig og blekingen kan i verstefall være bortkastet.

Påvirker blekingen eventuelt plastfyllinger?
Plastfyllinger, kroner, broer, implantater m.m. er ikke mottakelige for bleking, men vil heller ikke ta skade eller endre form.

Hvilket resultat kan man forvente?
Ved behandling kan man oppnå en fargeforskjell på 2 toner og lysere.
Litt individuelt, men somregel bra resultat.

Hvor lenge holder blekingen?
Minimum 3 måneder . Matvarer, drikkevarer og tannhygiene kan påvirke effekten.